1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581769 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2115928

Sv: Apropå nånting...
Spock: Lite draget ur röven, ska tilläggas. Men helt enkelt för att de verkar i en stad där det inte finns någon direkt konkurrens från andra sporter. De har även en arena med potential i ett bra läge. Verkar rent allmänt välskött. Ligger väldigt bra till rent geografiskt också. Att de plockat så många av våra gamla spelare nu har säkert mycket att göra med att Hudik ligger inom pendlingsavstånd, de är dessutom en toppklubb med ambitioner i ettan.

Sundsvall har nog ett tag kvar innan de byggt upp något nytt, om de överhuvudtaget kan lyckas göra det igen. Med tanke på hur risigt det går rent ekonomiskt för samtliga klubbar i vårt distrikt så blir det en oerhört liten del av kakan kvar till Bobcats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan:
Okej, jag är helt med på att Hudiksvall har ett överlägset lag i år. Men jag är inte lika övertygad om att Sundsvalls chanser inom säg fem år är körda.

Det jag ser som fördel för Sundsvall är väll att:

Brandcode Center tar drygt 1 000 fler personer än Hudiksvalls motsvarighet.

Sundsvall lättare kan få personer från Timrås J20, då personerna verkligen inte behöver flytta.

De är allra enklast att ha som farmarlag. I ärlighetens namn så passerar merparten, kanske till och med alla, av våra spelare Brandcode Center varje träningsdag.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: En dum fråga från en som inte riktigt vet vilka är"bobcats"???
Kommentera