1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580469 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2121891

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
stoff: Samtidigt är han i behov av någon form av kontinuitet också. Jag skrev för någon dag sedan att ett miljöombyte vore det bästa för Ragge, utifrån att han fått begränsat med istid vilket mycket handlat om att vi varit helt skonade från backskador. Klart som fan då att det förändras på bara några få dagar... nu kommer han få den där istiden och jag är fan allergisk mot begrepp som "värdelös" när det handlar om sådär pass unga spelare. Inte minst när det gäller backar som ofta har sin prime ganska långt efter 25-årsåldern.

Ragnarsson åker runt, till synes helt utan självförtroende, och har problem med avvägningarna. Det skulle kanske kunna bli bra att sätta honom med Albin Carlson, jag vet inte. Ragnarsson draftades trots allt i tredjerundan, det gjorde han nog inte enbart på grund av vem hans farsa är.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Knylan: Är med dig i det att vi på sikt tjänar mer på att ha en stöttande miljö än en dömande. Sedan hur långt tålamod man ska ha är väl lite bedömning från fall till fall.

Hoppas t ex på att det så småningom släpper för Olofsson. Och nu kanske Ragnar får mer istid i flera matcher. Får hoppas det mynnar ut i något gott.

Hursomhelst behövs en eller två backar framöver.
Förra kampanjen hette ju "Backa Nubben"(själv tyckte jag den borde hetat "Framåt! Nubben").
Då kan väl en ny kampanj heta "En back till Nubben", med viss anspelning på ölback ;-)
Låst ämne