1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581072 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2121944

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Tom Topp: det kanske är drastiskt att skicka Olofsson till Sundsvall men om man är värvad som andracenter och ska ha en cementerad roll i andra PP-uppställningen så får man förtjäna rollen också tycker jag. Finns ett par andra centrar i laget som kan axla den rollen om man skickar ner Olofsson i en tredje- eller fjärdekedja tills han behagar få ordning på grejerna. Tycker Lückners kritik mot honom de senaste matcherna har varit befogad.

Hans PP-formation förresten, den fungerar inte. Säger inte att det är Olofssons fel men där måste Freddan gå in och förändra. Den kedjan har svårt att få pucken under kontroll i anfallszon oavsett vilken motståndare vi har mött.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Olle: Olofsson ska spela i 4 de tills han får upp farten håller i nuläget inte HA klass
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Olle: funderade igår på om inte Olofsson skulle in i fjärdekedjan? Boyce och Lindholm kanske kunde böka fram lite ytor till honom?
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Olle:

Tänkte på detta med pp formation. Det var en lättnad i matcherna mot er när Olofssons formation bytte av Dahlén formationen.

Han försöker spela som Dahlén i samma position men är ungefär 300% långsammare i tanke och fötter, så det kändes inte ens farligt eller svårt att försvara sig mot.

Trodde han som kom från shl skulle göra ett betydligt större avtryck, man kan konstatera att där är det långt till toppform och där borde ni ha ett sparkapital om han hittar form till slutspelet.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo back-to-back
Olle: Ja jag hoppas att ledningen vet vad dom gör, för med rätt matchning tror jag att han kan bli hur bra som helst! Men okej, jag känner även lite Tim Wahlgren vibbar!
Låst ämne