1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581740 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2125095

Sv: Apropå nånting...
Charliejfz: HV har ju en längre hockeyhistorik som tog fart under 70-talet när Timrålegenden Bo Bulla Berggren gjorde några år där. De skulle vara kännbart för dom att åka ut med de skulle med största sannorlighet kämpa sig tillbaka just med tanke på historiken. Med Klöbben skulle det kunna gå sämre på sikt. Klöbben börjar förvisso också samla på sig några år som etablerat lag och de har väl redan kämpat i viss motvind några år. Lajkers, som är det lag jag gärna ser åka ut, har ju inte åkt på någon riktig snyting sedan dom köpte in sig i hockeyeliten. Frågan är hur de skulle klara sig om de hamnade nere i "skiten"?
Oskarshamn räknar jag med att de åker ur inom en 1-3 årsperiod p g a att de, som jag antar, bör ha mycket mindre ekonomiska muskler än övriga. Tycker dock att dom ska en liten eloge för att de fått ut max av relativt knappa resurser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
sargad: ju längre klubbar som leksand och Oskarshamn klarar sig kvar och ju tidigare klubbar som HV71 åker ur och förlorar en hel massa pengar, desto bättre i min mening. Vi kommer aldrig någonsin komma ikapp ekonomiskt om det är samma fattiga klubbar som byter plats med varandra i SHL. Ekonomiskt kanske vi aldrig kommer ikapp ändå men vi kanske kan jämna ut maktförhållandena lite.
Kommentera