1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581451 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2130184

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Knylan: För lagets egen del kan jag tycka att Ohre borde stå båda KIK-matcherna och att våra toppspelare får lite mindre speltid.

Vill se riktig amerikansk "min pappa äger laget" - matchning. Där bara de som tidigare nött bänk spelar. Får motiveras som att man vill se vad de spelarna går för.

Mycket istid på Liljewall, Boyce och Ragnarsson idag.

Dahlén, Lööke och Lundin bör på sin höjd spela power play.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Spock: Ohre bör få chansen ikväll men sköter han sug inte så blir det bänken imorgon. Hoppas han tar chansen vilket som för förra gången gjorde han det då inte. Dahlén o co får gärna döda matchen i första och sedan gå ner i speltid resten.
Låst ämne

Sv: Kristianstads IK - Timrå IK back-to-back
Spock: för mig som i sanning saknar expertis inom intresseområdet ishockey undrar jag lite över vad vi tror är anledningen till att de senaste 10 omgångarna inte alls liknat inledningen på säsongen. Tränar de stenhårt nu för att Nubben bestämt att vi ska upp och vara som bäst när det drar ihop sig eller är det bara lite svårt att alltid ge allt när man ändå får med sig poängen?

Mina nerver uppskattar inte jämna tillställningar och mitt hjärta kräver att JD skriver in sig i rekordböckerna denna säsong.
Låst ämne