1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581269 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2133709

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag hoppas han levererar en välscoutad värvning på alla nivåer. Rätt personlighet, rätt ålder, rätt ambitioner....allt detta i kombination med de skills vi behöver. Inte bara en värvning utifrån antal matcher i NHL
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Ni borde ju ha bra föhandlingsläge med. Ni kan locka vassa spelare med kontrakt för detta år och option på shl kontrakt när ni går upp. Detta borde kunna locka riktigt vassa spelare som avslutar säsongen hos er till en lite lägre lön för att sedan ha ett shl kontrakt nästa år.

Var ju det upplägget vi hade med bartosak ifjol.

Så chansen att ta in toppnamn borde vara stor.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Själv hoppas jag att han presenterar en värvning där man bara; "Vaaa...fan är det där?!" med hakan i golvet. Ingen vet vem det är, inga Ep-stats och inga YouTube-klipp alls. En nonamer.

Men Nubben har scoutat spelarens personliga egenskaper så jävla hårt att han vet att dom klickar med alla i laget på ett helt jävla magiskt sett. Vilket medför att spelaren presterar 89 gånger över sin förmåga, och alla andras förmåga. Spelaren blommar ut och vinner poängligan i grundserien (sorry Dalhén), i slutspelet och i SHL för att han gör så jävla mycket poäng. Livstidskontrakt skrivs. Tröjan hissas i taket och arenan namnges efter honom.

Nä'rå, skämt å sido. Jag hoppas att han presenterar McDavid.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ja på så sett behöver det ju inte vara världens bomb. Ser hellre det är en välscoutad spelare som du säger och att spelet på isen är det som får KentJesus att våndas. 😉
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Nej där är jag med. Förmodligen är Kentää och Nubben inte ens på "samma marknad" och letar. Nubben har fått tillbaks sin mästerligga fingertoppskänsla.
KentJesus spanar EliteProspetcts och Youtube..
Kommentera