1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581025 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2133754

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Själv hoppas jag att han presenterar en värvning där man bara; "Vaaa...fan är det där?!" med hakan i golvet. Ingen vet vem det är, inga Ep-stats och inga YouTube-klipp alls. En nonamer.

Men Nubben har scoutat spelarens personliga egenskaper så jävla hårt att han vet att dom klickar med alla i laget på ett helt jävla magiskt sett. Vilket medför att spelaren presterar 89 gånger över sin förmåga, och alla andras förmåga. Spelaren blommar ut och vinner poängligan i grundserien (sorry Dalhén), i slutspelet och i SHL för att han gör så jävla mycket poäng. Livstidskontrakt skrivs. Tröjan hissas i taket och arenan namnges efter honom.

Nä'rå, skämt å sido. Jag hoppas att han presenterar McDavid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Förutsättningarna skiljer sig en del för Nubben jmfrt med Kenttä, Glader mfl. Nubben ska spetsa/bredda det hittills kanske bästa HA-lag som setts, ett lag som så här långt varit så nära ett självspelande piano det går. Det är en delikat uppgift. Det blir ju lite mer sluggervärvande i lag där harmonin och resultaten inte är tillfredsställande. För Nubben gäller det däremot att vara ytterst noggrann, a l l t måste verkligen stämma
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Evander Kane behöver cash så nubben kan väl kolla om han vill extraknäcka lite
Kommentera