1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2134087

Sv: Apropå nånting...
Olle: Har hört liknande argument förut om andra spelare att man får gratisassist i bra lag. Men man kan ändå jämföra med andra spelare i laget och där har Lindelöf gått om Carlsson, Lerebäck och Ragge i poäng på bara åtta matcher. Argumentet emot honom måste väl snarare vara att han överpresterat nu eller haft "tur". Att han skulle fått 1+5 per automatik känns inte så grundat.

Själv förstår jag inte riktigt Freddans tankesätt att han vill ha kvar Lindelöf och värva en PP-back. Lindelöf är ju redan en budget PP-back så han blir direkt överflödig om vi värvar en bättre sån. Ska bli intressant att se vad nubben hittar på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Jag kan inte riktigt se varför vi skulle behöva en back som leder backarnas poängliga och bidrar offensivt. Vi krossar allt motstånd i offensiv zon. Det är i egen zon vi har akilleshälen och där tycker jag Lindelöf är svag. Han väger mer än Hardegård men har inte alls samma styrka och smarthet i sarghörnen och i spelvändningar är han direkt livsfarlig. Jag vet inte, går man till SHL med tre starka defensiva backar (Svensson, Hardegård och Carlson)? Det kanske man gör. Nu hade vi inte fullt lag mot Mora igår men jag tycker det var skrämmande hur många spelvändningar vi släppte till i första och andra perioden.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Vart har Freddan sagt att han vill ha PP back?
Kommentera