1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2135386

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby:

Inget mot löven egentligen, en sorglig klubb som alltid hittat vägar att misslyckas,har historiskt berört mig lika mycket som mora typ. Men deras fans som drällt in här i takt med framgång och med ett rent köpelag och ska lära alla om hockey och hur en framgångsrik klubb byggs stör mig.

Dom kan ju börja med att etablera en fungerande juniorverksamhet så dom står för nått bidrag till svensk hockey.

Till stor del definieras ens känslor för en klubb av dess fans, och just nu visar lövensfans upp en väldigt osmickrande sida.

Så ja just nu har jag inte mycket för löven det stämmer, kommer hålla på alla lag de möter i slutspelet för vill gärna se vad som händer när de inte lyckas trots alla externa pengar som pumpas in.

Ni har mitt stöd i finalen mot löven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Har tidigare aldrig haft något emot löven och absolut inte deras supportrar men det som gör att jag verkligen inte unnar dom någonting alls är att dom i nuläget står för en massa saker som är svårt att respektera.

Man vill inte se en klubb köpa sig framgång med hjälp av kortsiktiga spelarkontrakt där spelarna skiter i klubben. Det är samma med Malmö på 90-talet, Växjö osv. Dom klubbarna förstör illusionen av att hårt jobb lönar sig. Dessutom är det ju, som i lövens fall, också något som kör juniorverksamheten i botten. Sen är det ju inte bara en massa nya legoknektar IN, lika många får bryta sitt kontrakt och leta nytt jobb, dom får 5 matcher på sig att leverera och sen är dom rökta. Schysst anställningstrygghet. Härliga referenser man får där.

Jag tycker det är fullt logiskt att man ogillar ett sånt upplägg. Det är som att man jobbat och slitit på sitt första jobb för att ha råd med en bil och sen kommer nån välvillig gubbe och köper en BÄTTRE bil åt ens polare. Kan man klandras för att man hoppas att motorn ska haverera på den bilen då?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter:

Vilket drabbel.

Killen som går in på Timrås sida för att hitta lite extra likes i vardagen.
Kommentera