1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582987 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2135597

Sv: Apropå nånting...
Walle2: Nej, forumet är till för alla som kan bete sig. Förutsatt att de diskuterar ishockey eller något som är relaterat till ishockey.

Sedan finns det önskemål om att de olika trådarnas innebörd respekteras.

I Timråboken är dock saker som har att göra med Timrå i huvudfokus.
Just nu spelar Americanos i samma liga och då är det ett ämne som faller inom ramarna.

Tråkigt att Americanosfansen är så obrydda om svensk hockeys utveckling.

Själv bryr jag mig när spelare som är på väg uppåt eller rent av bara i början av sin karriär blir satta på läktaren bara för att sportchefen vill ha in tyska ligans 30:e bästa poängplockare.

Det är relaterat till att jag är en av få som verkligen gillar ishockey-VM.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Spock: Det där är internet i ett nötskal. När man online inte håller med varandra blir det direkt mycket mer polariserande än om samma diskussion förs ansikte mot ansikte. Orden kommer alltid vara hårdare och åsikterna mycket fastare. Sjukt tråkigt och jag är själv en sådan person ibland. Kan ibland bli lätt provocerad online vilket jag aldrig blir ansikte mot ansikte.

Tror det bästa är att läsa vad folk skriver och försöka ta tillbaka det några steg för det är oftast folks egentliga åsikt.

Jag hatar inte Modo eller Timrå, aldrig haft något personligt emot någon av klubbarna. Online däremot kan jag ibland dras in i diskussioner där jag i efterhand inser att det jag skrivit inte är något jag skulle sagt face to face. Det har hänt här och i MODOs forum.

Jag ska iaf tänka på det och bättra mig, man ska alltid sträva efter ett bättre själv.
Kommentera