1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2136221

Sv: Apropå nånting...
innekillenskomp: Jag fattar ingenting. Tycker disciplinnämnden gång på gång visar på sin inkompetens. Verkar inte finnas någon logik i hur lång en avstängning kan vara, tycker värderingarna är helt åt helvette ibland.

Jag tycker Pers tackling är rätt ful och förtjänar avstängning. Det är absolut inte meningen men jag tycker den ser ut att smälla rätt hårt knä mot knä och då är det avstängning. Ingen skada, då kanske man hade kunnat tänka sig 2+1 istället.

Blomstrand huvudtacklar plant så han mår riktigt illa och blir borta på obestämd tid, är en återfallsförbrytare men får endast 3 matcher. Jag förstår inte hur de kommer fram till sina straff..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JoseGonzales: Disciplinnämnden är maxat inkompetent åt alla håll hela tiden, fiskmåsar som 99% av dagarna gör fel men får knega vidare endå, fan fascinerande alltså.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JoseGonzales: Eller som att Ilari Melart igår skickar en klubbände på näsbenet på Sandberg efter han gjort mål och får samma straff?! Skulle verkligen vara intressant att få ta del av logiken i DN:s beslut... Eller är det slut på färg i alla andra stämplar än "3 Matchers avstängning"??
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JoseGonzales: Folk gastar om att det inte ska vara bestraffning efter skada, men är det verkligen så illa? Orsakar man en hjärnskakning på någon så kan man gott få bli avstängd 7 matcher även om det bara vara en liten knuff. Orsakar man en lårkaka kan man få sitta en match. Gör man något med hög skaderisk som inte blir nån skada man kan gott få sitta 1-2 matcher. Typ Svensson.

Men går man in och uppsåtligen skadar andra så ska det bestraffas stenhårt, t.ex. Melarts lilla utbrott.
Kommentera