1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578036 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2136266

Sv: Apropå nånting...
Tänkte skriva av mig lite såhär innan kvällens match.
Kanske inte är riktigt lika engagerad som man var mellan 1995-2013 och kanske inte ser lika många matcher varken live eller på TV.
Men måste säga att två sista säsongerna varit roliga att följa. Det känns som att Timråsjälen har kommit tillbaks och det finns ett driv i klubben och bland supportrarna som saknats nästan sedan 2007-2008.
Det finns en röd tråd i lagbygget, i tränarstrategin och med Torines känns det som sista pusselbiten lagts på plats. Känns som vi har en helhet i föreningen som känns "mysigt" stabil.
Om man ser till årets säsong är det nog en av de bästa Timrå gjort någonsin alla kategorier. Detta trots att vi inte spelar i högsta ligan så rankar jag säsongen riktigt högt.
Som jag ser det just nu(sen kan allt hända som påverkar chanserna) har vi kanske 80-85% chans att ta oss upp i SHL och det känns som förutsättningarna för att klara sig kvar om vi skulle gå upp i år.
Men vet inte om jag är så rädd för klubben om vi inte skulle gå upp i år. Tror med dagens strategi att vi kommer få ett antal chanser till närmaste åren ändå. Det känns så stabilt, sen kommer vi kanske inte få en lika bra chans som vi har i år. Men det behöver inte betyda att vi går upp i år eller att vi inte går upp ett annat år. Det är sport och hockey med sitt bästa(och sämsta) ansikte.
Tror det viktiga är att vi fortsätter med utsatt strategi och att det kan ge ett sjujäkla drag bland supportrarna när vi åter igen får gå på matcherna. Hoppas denna säsong ska kunna ge en ordentlig boost på nya supportrar som kan bära Timrå i framtiden och att de får lika roligt som jag har haft åren på ståplats, på resor och framför TV:n.
Forza TIK och framförallt som min gamla Tvåpinflagga proklamerade "Vi ger ALDRIG upp"
Kommentera