1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2141843

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Bragd-Birger:
.

Hoppas det biter. Annars har vi 1-2 dygns domarsnack framför oss och det ger väldigt lite förutom som eventuellt terapi för de som inte kan släppa domarmissar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
sargad: jag tycker domarnivån är ett högst aktuellt ämne i ett supportergrupper/hockeyforum. Ibland är domarna för dåliga (hela tiden) och ibland hänger man som supporter inte med på alla regeländringar som görs inför varje säsong. Jag tycker man kan diskutera hur förbundet jobbar med domare, det är förjävla dåligt att inte kunna tillhandahålla utrustning så att domaren på isen kan ta ett beslut och att dom sen ska stå i media och ångra sina domslut när dom fått se repris i efterhand.

Måldomaren i umeå är alltså anställd av Löven? Och jag utgår från att måldomaren i Timrå är anställd av oss? Är det ett bra upplägg i tex. ett slutspel? Klart det blir onödig fokus på domaren efter gårdagens match. Med tanke på hur mycket pengar som står på spel tycker jag man ska förse domarna med digital hjälpmedel så att dom kan ta korrekta beslut på isen. Tycker som Freddan att det är helt ok att man ringer på ett mål men det är olustigt att det sitter nån helt okänd tomte i ett rum i hallen och tar beslutet åt domarna. En tripping hit och en hakning dit, en felaktigt avblåst icing, sånt jämnar ut sig över tid men när man blir rånad på matchavgörande videobedömningar, då är det inte kul längre.

Jag tycker att det enda som signaleras från domarhåll efter gårdagens match det är att det lönar sig att gnälla och skrika. Tjata till sig en videobedömning och flytta beslutet från domaren på isen, det verkar vara ett framgångsrecept. Och det känns som raka motsatsen till vad domarna själva vill ha.

#komtillbakakuben
Låst ämne