1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2141943

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Spock: Timrå supportrar måste vara Sveriges sämsta förlorare, alltid gnäll på domare motspelare så länge ni inte vinner. Kom ihåg att ni skulle kicka fågelholkar Fredrik och nubben efter några förluster.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Walle2: Weeeell med tanke på att vi bara förlorat 6 matcher så har det inte kunnat bli så mycket gnäll. Self-burn Walle2
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Walle2 lung na sig nu kan säga att jag är lite expert målet skulle döms bort lövenspelare gör inte motstånd när han hamnar mälgårn men domare och överdoser kan ha en riktigt dålig dag på jobbet och de måste de haft från experten :
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Walle2: Själv orkar jag inte riktigt fokusera på domslut, även om den sammantagna känslan av det där omdiskuterade målet igår var att det lades mer krut på att väga in alla möjliga aspekter på grund av matchens dignitet än det hade gjorts annars. Det är väl lite det kritiken handlar om också.

Annars ska Löven vara riktigt nöjda med tre poäng. Inte alls oförtjänt, men om jag varit Lövensupporter hade det nog känts lite blandat då matchen kanske mest var ett kvitto på att de kunde stänga ner Timrå, och desto mindre att de faktiskt kan möta upp Timrå och vinna på egen kraft. Om tanken var att komma ut i förstaperren och ta ett fast grepp om matchen redan där för att sedan ta det därifrån så är ju tre poäng otroligt starkt med tanke på att de bara fick med sig 1-0. Efter det började ju pendeln svänga över allt mer, men då Löven samtidigt lyckades hålla sig ifrån utvisningsbåset så blev det aldrig några förändringar i matchens rytm. Matchen igår påminde rätt så starkt om de tidigare förlustmatcher Timrå haft, inte minst förlusten mot Modo. Det vi kan ta med oss är att försöka driva upp tempot ännu mer, medan Löven måste försöka upprepa i stort sett samma match en gång till. Alternativt att de byggt ett sådant självförtroende från gårdagen att de faktiskt VILL möta upp, och det borde de försöka med tanke på hur tunna vi är på backsidan. Löven är också så pass grundstarka i defensiven att de inte måste vara så livrädda att åka på utvisningar, så pass starkt PP har vi definitivt inte. Framförallt inte nu när vi har våra båda PP-backar borta.

Skiter Löven i riskminimeringen idag så borde det kunna bli en riktigt underhållande match, ska de vara ett topplag att räkna med så kan de inte heller hålla på och förlora såväl skotten som puckinnehavet (överlägset dessutom) på hemmaplan. Jag kan faktiskt tänka mig att offra ytterligare tre poäng till Löven, bara de faktiskt försöker ta de poängen helt på egen hand. Vi behöver den genomköraren dessutom.
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Walle2: Eftersom du inte hejar på något lag alls så förstår jag att du inte bryr dig om vinst eller förlust. Skönt att ha det så, tråkigt men skönt.
Låst ämne