1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580586 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2143312

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
SMÅLAND:

Härligt 😃
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Messias : Läste nyss i Sundsvalls Tidning ang Tacklingen i huvudet, Walli verkar väldigt ångerfylld (vilket han bör vara) och påstår sig alla fall ska försöka kontakta Plant för att be om ursäkt.

Detta vill jag ändå ha sagt till både Lövenfans men också alla andra här: Jag är av den sortens människor som helt ärligt inte tror på att än människa inom hockeyn går in på fullt allvar för att skada en annan människa med en så pass hård träff rakt i huvudet. Nånstans kommer han in och Plant vänder till och det smäller, tyvärr. Ansvar för kroppen och sina egna handlingar? Absolut! Walli förtjänar avstägning, inget snack om det! Men att det är menat? Näe...Den som på riktigt tror det är nog riktigt korkad. Jag skulle inte ens tro det om en Björklövenspelare ifall det var omvända roller

Den där ”Bloggaren i VK” som menade på att Timrå IK gick in i matchen för att medvetet skada spelare verkar vara en klippa, jag anser hans uttalande minst lika pinsamt som Wallis tackling mot huvudet. Det är ett väldigt grovt att anklaga en förening så pass hårt i en lokaltidning dessutom, som han helt saknar grund för. Ingen vill se nån bli skadad så, inte jag, inte ni, och till 100% inte någon inom Timrå IK heller.

Jag hoppas verkligen han klarar sig undan så bra som det bara går.
Låst ämne

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Messias : 3-6 efter andra. 😊
Låst ämne