1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2143376

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
JoseGonzales: Beror väl lite på hur man ser på det antar jag. Såklart är ju en personskada värre naturligtvis.

Men jag menar att hand utlåtande ”kan” skada hela våran förening med hemska rykten. För Ja, jag anser att ett rykte som klubb att medvetet skada andra är ett för jävla hemskt rykte. Dock verkar han vara en filur så hoppas inte folk tar åt sig på riktigt.

Wallis tackling är ju fruktansvärt olycklig, såklart för Plants räkning, han går ju heller inte ens in för att överhuvudtaget tacklas ens. Hela utfallet i ”tacklingen” är ju typ en ”Driveby” mot puck och i samma sekund som Walli Vänder In förbi mål så vänder sig Plant (Något framåthukad) och sen smäller det. Wallis ansvar till 100% då man snsvarar för sin klubba och kropp när man går in i situationer👍 Men Väldigt olyckligt som sagt men jag är helt övertygad om att det var en olyckshändelse..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
TIK1928: Någon som vet när besluten kring avstängningarna kommer? Upplever hanteringen som en smula segt. Såg förresten att avstängningen mot Wernblom är fastställd. Ytterligare en märklig situation där Wernblom blir avstängd för en crosschecking (vilket i sig ser ut att vara en korrekt bedömning), men Väsby-spelaren som attackerar Mora-spelaren efter att denne gjort mål inte ens blir utvisad.

Jag var av uppfattningen att när spelet är avblåst så är alla tacklingar eller liknande straffbart. Har sett flera situationer i år där spelare attackerar de som nyss gjort mål, väldigt fegt i min bok...
Låst ämne