1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580358 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2143594

Sv: Apropå nånting...
nectis: ursäkta men hur mår du? Ska de propageras för att gå ut och medvetet skada spelare? Är de vad hockey går ut på ? Skrämmande låg nivå nu...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Mike Keenan: Nectis skulle nog gråta floder om någon i TIK blev skadad, inte den vassaste kniven kanske.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mike Keenan: Haha men nu får du ge dig. Läs inlägget jag svarade på innan du brusar upp så förbannat.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mike Keenan: bara för att en lövenspelare ligger ner på isen, tar sig för huvudet och skriker högt så betyder inte det att han har blivit skadad. Bara för att en lövenspelare blir avhjälpt från isen utan att kunna stå på benen så betyder inte det att han inte kan spela i nästföljande powerplay. Det har man lärt sig efter dom här två matcherna. Så jag tror inte ni lövensupportrar ska vara så oroliga över dessa ”skador”, dom spelar säkert igen så fort disciplinnämnden kommit med sitt utlåtande. Ta det bara lugnt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mike Keenan: Håller med dig helt, hade väntat mig att folk skulle vara mer orolig över hur lite tex JD skapade nu när det hettade till lite. Åtminstone i match 1. Men som Du precis sa så är nivån sjukt låg hos vissa så kallade supportrar. Vet att det finns seriösa TIKare i denna bok men nivån är nog lite för låg nu, lite SKAIK varning över vissa kommentarer kan man se.
Kommentera