1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582172 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2147427

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det är de jag tycker är mest jävliga för HA Lagen. som te.x hur modos lag blev helt rånade efter förra året för en säsong som inte " har spelat " enligt en del " experter ".. Ekonomin HA Vs SHL är ett stort skämt..

lite därför jag hoppas innerligt att ni tar chansen i år.. för man vet aldrig hur erat lag kommer se ut nästa år, det kan inte nån sportchef just nu säga om hur den kommer se ut om ni är HA.. för som många spelare vill dom vidare i karriären och denna säsong så har dom verkligen visat sig vara alldeles för bra för HA..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nooky: Men Karlskoga, Västervik, Tingsryd,mfl tappade i stort sett lika många spelare som Modo. Men det pratar vi inte om.....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nooky: Nej men litar på Nubben när han tydligt sagt att det inte hänger på detta år om vi går upp eller ej. Timrå kommer alltid vara med och slåss om det. Anton Lander har ju mer eller mindre hintat om att nästa säsong kommer han hem oavsett division Timrå spelar i. Kommer han så snackar vi härförare av rang i en primeålder dessutom.
Vi alla Älskar ju Dahlén men i den fas Landerr i nu så går det nog ej att jämföra dessa ens. Lander skulle vara totalt dominant på HA nivå.
Kommentera