1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

530583 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2154297

Sv: Apropå nånting...
Spanarn: Klassiker! Låt oss aldrig hamna i det läget igen, är väl vad Nubben tänker. Ganska så klurigt dock, bygger ju som sagt en hel del på att det inte ska stöka till sig under en och samma match. JJ går sönder, Ohre hoppar in, och sen får man flyga upp Volden OM då Malmö spelat färdigt. Vi namngav väl någon Kirunamålis för några år sedan minns jag och han var ändå med och tränade med laget, vi får se hur man gör med Volden. JJ skadebenägenhet är obefintlig (ser man till antalet bokförda matcher, dvs även som reserv, så har han knappt varit frånvarande en enda match i hela sin seniorkarriär), men möjligheten att kunna växla målvakter om det nu skulle krävas kan ju vara guld värd.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Inget ont om Volden, det är en habil hockeymålvakt. Men jag hade nog hellre sett att vi haft Erik Källgren som backup.
Förhoppningsvis blir det aldrig aktuellt att kalla upp någon.

Chansen/risken är kanske större att Lakers säsong blir längre än Malmös och att Källgren därför inte kan spela för Björklöven om så skulle behövas. Men i den bästa av världar blir lövens säsong väldigt kort.
+7
Kommentera