1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

530628 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2154325

Sv: Apropå nånting...
Namngivna tredjekeeprar vi minns:

17/18: Henrik Edström (Kiruna IF)
18/19: Andreas Ljunggren (TAIF)
19/20: Jacob Johansson (LHC)
20/21: Lars Volden (MIF)

Extramaterial: Lucas Elvenes var "namngiven" utespelare utan att ens träna med klubben (tror jag?) säsongen 16/17 också, men den säsongen sket sig ju fullständigt då vi pajade våra chanser till fortsatt kvalspel redan i första omgången av Meca. Mattsson var sjuk och vi fick ställa Ohre istället. Ganska namnstark trupp den säsongen ändå.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Om jag inte minns fel så var vi ett topplag stora delar av säsongen, men lyckades snubbla ner till en 6e plats innan det var färdigt. Största anledningen till det var väl att vi hade ett väldigt ungt lag och levde till stor del på att Jonte och Elias skulle producera framåt. En sån som Wedin trampade ju fortfarande vatten vi den tidpunkten.

Men kollar man vart många av dom där är idag så får man ju klappa sig lite extra på axeln som Timråit. Många etablerade i SHL och en superstjärna i NHL. Råder ju inga tvivel om att Timrå är en klubb som är extremt duktiga på utveckla unga spelare.
+10
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
In Nubben We Trust-tishor till folket!
+21
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bra sändning idag på Timrås FB, rekommenderar att kolla i efterhand om ni missade den! Intervju med Patrick Wiercioch bland annat
+9
Kommentera