1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580358 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2154675

Sv: Apropå nånting...
SMÅLAND: Intressant att beslut kring stängning för nedflyttning ska komma nu, har man inga färdiga beredskapsplaner. Lät ju oroväckande när man lyssnade på SHLs sportchef i en Podd tidigare. Han nämnde att inga beslut är fattade kring de olika scenariona. Jag anser att man bör tagit fram ett antal rimliga scenarion (dagens situation var inte svår att förutse innan säsongen startade) och redan beslutat om alternativa lösningar. Dessa beslut ska sedan kommuniceras ut till alla inblandade (där supportrar och allmänheten är en legitim intressentkategori).

Uselt skött ifjol, men ännu värre i år om det skulle bli en reprisen igen (värre eftersom de redan hade tillräckligt med information innan man startade)...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Lub: Det finns inte på kartan att de stänger SHL i år igen. Det vore helt fel när lagen nu har spelat nästan hela säsongen. Förra året kom pandemin i slutet av säsongen och slog hårt. NU har vaccineringen börjat och allt talar för att det blir ett bättre läge när vi kommer in i våren som också hände förra året i maj/juni. Läget måste bli riktigt dåligt med många lag som inte kan spela sina matcher pga sjukdom för att de ska överväga en stängning anser jag.Timrå är värda att gå upp i år oavsett!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Lub:

Som jag skrev tidigare det är en konspiration för att rädda klubbarna och se till att spelare inte är arbetslösa, cirkusen ska rulla på och fans m.fl. ska trycka in pengar. Sedan stänger man i slutändan utan förvarning.

Såklart tror jag inte på det, men inget skulle förvåna mig när det gäller SHL ledningen.
Kommentera