1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2154728

Sv: Apropå nånting...
mightyquinn: Jag anser att man tog beslut i smått panik i fjol utan att ha analyserat och gjort gedigna riskbedömningar. En stor anledning var väl snacket om att det inte skulle gå att spela utan publik. Det vore trist om det blev panikåtgärder i år igen. Väldigt tråkigt för alla lag i HA som kämpat och satsat.

Jag förstår inte riktigt varför man valt att ha olika organisationer som ska sköta SHL och HA. Känns som att svensk hockey skulle mått bäst av EN organisation som värnar o svensk hockeys framtid.

Jag roade mig lite och kollade statistik från fjolåret och jämförde med årets. Löven gjorde verkligen en grym säsong i fjol. Modo var också bra, men jag var imponerad över hur lite mål Löven släppte in och Löven slutade på +85, för övrigt samma målskillnad som Timrå ligger på för tillfället.

Min dröm vore ett SHL (eller hellre återgång till Elitserien :)) med en Nord/Syd indelning a la NHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Lub: Ja, man borde dela in det i nord och syd och utöka högsta serien, det vore verkligen bra för hockey. Kortare resor också för alla lag.

Nord: Luleå, Skellefteå, Björklöven, Modo, Timrå, Brynäs, Leksand, AIK
Syd: Malmö, Frölunda, Rögle, Växjö, Linköping, Färjestad, Örebro, HV71, Djurgården

Typ så. Sedan kan man diskutera hur man ska spela slutspel etc, men det går säkert att lösa. T.ex de 4 första i Nord och Syd spelar slutspel med kvartsfinal, semi och final.
Kommentera