1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2154720

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Måste förtydliga att jag är 100% emot att avbryta säsongen eller något liknande i år. Det hade dödat mitt intresse för hockey. Säsongen ska spelas klart som planerat. Ignorera gnällspikarna i bottenlagen i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mightyquinn: Jag anser att man tog beslut i smått panik i fjol utan att ha analyserat och gjort gedigna riskbedömningar. En stor anledning var väl snacket om att det inte skulle gå att spela utan publik. Det vore trist om det blev panikåtgärder i år igen. Väldigt tråkigt för alla lag i HA som kämpat och satsat.

Jag förstår inte riktigt varför man valt att ha olika organisationer som ska sköta SHL och HA. Känns som att svensk hockey skulle mått bäst av EN organisation som värnar o svensk hockeys framtid.

Jag roade mig lite och kollade statistik från fjolåret och jämförde med årets. Löven gjorde verkligen en grym säsong i fjol. Modo var också bra, men jag var imponerad över hur lite mål Löven släppte in och Löven slutade på +85, för övrigt samma målskillnad som Timrå ligger på för tillfället.

Min dröm vore ett SHL (eller hellre återgång till Elitserien :)) med en Nord/Syd indelning a la NHL.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mightyquinn: Det var skit när säsongen tog slut förra året, hade den inte gjort det så hade vi spelat i SHL i år 😉
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mightyquinn: 👍
Ja, och jag tycker också det sög att den avbröts förra säsongen. Men det är mer förståeligt än om det skulle ske i år, trots allt. Därför förstår jag Zätas resonemang och håller med honom.
Kommentera