1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2155585

Sv: AIK - Timrå IK 2021-02-24
Sputnik: jag är hääär!

Nämen, hörrni. Inte utan att man blev lite tagen av aftonens tillställning. Har myst till det med en rejäl (ja, två då) Kavalan. F ö en fantastisk whiskyjävel, trots - eller tack vare - att den är taiwanesisk.

Så nu sitter man och smålullar sig medan man läser efter match. Var tvungen att läsa ikapp berg&dalbanan i modolidboken också. Manodepression i skrift. Nästan så att man lider med dom (nästan).

Ja, vad säger man om matchjäveln? Först och främst att man bör credda AIK ändå. Dom gick ut och ville möta oss högt, och det funkade nästan en period. Men det är ju det där med vår offensiv. Snabbt anfall, fingertoppshandledsflipp Lundin, skottläge Jonte. Mer behövs inte. Efter det blev det uppförsbacke gnaget, och när Timrå började dra upp tempot och göra AIK långa, så...var det K2 på den lutningen.

Mycket att gilla. Rörligheten i offensiv zon: magnifico. Inte en spelare som stod still och spelade. Platsbyten, sedvanlig snurr längs sargen men: hela tiden försök till instick mot kassen. Och bra uppspel på back när AIK gnagde egna sargrundeln. Sen föll väl AIK ihop lite väl mycket kanske när det gick dom emot, men kan man klandra dom? Ett Timrå på det här humöret måste vara helt vidrigt att möta.

Många som var bra idag. Wirren kommer mer och mer, men vet inte om Lindelöf är en bra kompanjon. Blev lite mellis när dom två kamperade. Lite mer defensivt fokus så blir det grymt bra. Han kommer att få sina lägen att göra mål ändå.

Och Lodin! Riktigt jävla köng. Han ser ut att vara precis på gränsen till full-blown-utblomning. Låt det komma, Låddan...brisera! En riktig jävla slutspelsjoker.

Kul också att Liljewall fick stänka dit några poäng. Och Boyce & Boys...fan så dom leder laget ändå, där bak i 4e. Sjukt viktiga. Nästan så att det kommer en tår varenda gång dom får måla. Synd att Bojan missade andra läget där.
Och: #99_2.0 har man en sweetspot för. Finns mycket hockey i den pojken. Kommer mer och mer.

Ja, så här kan vi fortsätta. Men det ska vi inte. Nu är whiskyn uppdrucken, och hur märkligt det än kan vara så verkar det inte bli den arbetsfria dag i morrn som en timråseger bör rendera i. Å andra sidan hade antalet konkurser den här säsongen varit ännu högre då.

Nä, vänner. Vi kan bara summera detta på ett enkelt sätt:

HOCKEY ÄR EN UNDERBAR SPORT!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2021-02-24
8-0, magiskt spel osv... jag kan inte låta bli att säga som många andra. Patrick Wiercioch. Wow. Wow.
Snälla Nubben, hoppas verkligen du har en muntlig överenskommelse med honom för nästa säsong. Vilken gigant! Helt skjuka passningar som han hittar och puckarna sitter precis på bladet. Han är fasiken i Dahlén-klass (om inte bättre) på att hitta passningar. Han ser ruggigt bra ut redan, hur blir det då med några matcher till i benen så han blir lite rappare? För det behöver han bli. Han är inte den snabbaste hem vid kontringar.
Låst ämne

Sv: AIK - Timrå IK 2021-02-24
Bragd-Birger: 🤩👍
Låst ämne

Sv: AIK - Timrå IK 2021-02-24
GRATTIS TIK största segern mot Gnaget och Aik s största förlust sen q975 på hovet globen grattis TIK
Låst ämne