1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2155828

Sv: Apropå nånting...
Dagens roligaste citat kommer som vanligt från lotterinämnden
"Disciplinnämnden finner inte att det är utrett att tacklingen träffat huvudet på ett sådant sätt att den ska bedömas som en tackling mot huvudet."

Öhh va?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Nämnden anser heller inte att resultatet 0-8 innebar att AIK släppte in fler mål än Timrå och därför kan ej heller styrkas att AIK möjligtvis , eventuellt kan ha förlorat på hovet .
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH:
"
Disciplinnämnden avseende anmälan 1: Disciplinnämnden finner inte att det är utrett att tacklingen träffat huvudet på ett sådant sätt att den ska bedömas som en tackling mot huvudet. Filmsekvensen visar dock att Fredric Weigel hoppat in tacklingen, vilket gör att den ska bedömas som en charging. Med hänsyn till kraften i tacklingen och övriga omständigheter finner nämnden dock inte att någon ytterligare bestraffning, utöver den automatiska avstängningen som följer vid ett match penalty bör dömas ut. Anmälan lämnas därför utan bifall.
"

Förvånansvärt att det sitter en person med koppling till Solna i disciplinnämnden. Eller kan det kanske ha påverkat? Skada skulle väll inte tas hänsyn till vid bestraffningen?

Solna kommer undan som vanligt...
Coronastängningar
Extra dispenser samt rabattkort hos domare och disciplinnämnden.
Kommentera