1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581147 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2156722

Sv: Apropå nånting...
Jag har fått lite information ifrån personer i övik om att Freddan kommer gå till Modo och bli sportchef nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
rabon: Freddan är ju Modoit i hjärta och själ så det vore inte konstigt. Möjligt att det blir så om Timrå inte går upp. Finns nog en klausul i kontraktet som gör att han kan lämna. Med full respekt till Freddan, bästa tränaren vi haft sen Lill Kenta. Går vi upp så stannar Freddan, annars går han vidare och söker nya utmaningar. Det tror jag allafall.
Ser fram slutspelet nu med lätt oro. Kommer bli stenhårt. Det kommer bli lika jämnt som Svenssons skägg mellan Löven, Bofors och Timrå. Hårde Hardegård tillbaka nästa fredag känns skönt. PW ser ut att kunna bli en gigant i spelet. Sällan man ser en sån passningssäker spelare. Sylvassa pass. Ett skott som är snabbt och hårt. Kommer växa mer och mer i spelet.

Tror att hela laget kommer växla upp i slutspelet, den här serielunken måste va tråkig för laget 😊 Jonte kommer kliva fram mer och visa vägen. JJ blir en vägg..
Nä fan det här kommer vi ta.!
SHL here we come.💥💥💥🤙
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
rabon: Hoppas verkligen inte Freddan sticker nästa år. Han sa själv nyss i en intervju att det core en dröm att coacha Timrå i SHL.

Härlig seger! Nu har vi vässat formen lite inför slutspelet och det fortsätter vi med. Johannsson en ny nolla!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
rabon: Gör inget
Ante fixar det själv
Se bara hur han fått till defensiven!
Kommentera