1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2156924

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Rytter: En viss skillnad på att åka ur SHL o att ständigt bli sämre i HA.
Vi bytte tex till Torines som verkligen varit ett lyft. Nubben kan inte jämföras med Glader då han har varit med sen stenåldern o där är han den heliga graalen... typ
I övrigt håller jag nog med dig...
Glader kan nog kanske ha lärt sig. Er VD kanske är rätt kille... alla har kollen typ. Det får nog tiden utvisa men inte skulle jag ha en lugn sommar direkt.
Vi har definitivt inte varit lugna tidigare men nu har vi ett tydligt mål o en tydlig agenda:
Äventyra aldrig Timrå IK: s framtid en gång till!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2021-02-26
Hahl Bundy 2.0:

Visst är det så, det var mer ett exempel på att man inte behöver riva huset för alla problem det har, vissa fel går att reparera.

Sitter inte på facit utan jag gissar bara, annars hade jag nog jobbat inom en framgångsrik klubb.

Tror tyvärr många har en övertro kring att man alltid måste börja om från börja och på nytt. De riktigt framgångsrika som bedriver förbättringsarbete lyckas ju identifiera vilka punkter man måsta börja med att fixa och vilka man tar i nästa steg osv och lägger en flerårsplan. Man river sällan ner allt och börjar om från grunden, då även det är en chansning och risk.

Till nästa år vill jag främst se att man lägger en flerårsplan, ingen i föreningen ska prata utåt om uppflyttning. Man ska sikta mot slutspel som första delmål.

Sedan hoppas jag man gör en analys av året och lär sig av felen och har en plan hur man ska förbättra sig kontinuerligt år för år. Där kan några av exemplen jag gav vara sådana punkter för att bli bättre/stabilare.
Låst ämne