1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580643 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2158176

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Tror tyvärr ingen av oss ens vill föreställa sig de omständigheter som lär krävas för att vi ska få återse Kaijser i TIK-dressen redan nästa säsong. Först ska det skita sig i slutspelet nu, sen ska i stort sett hela årets trupp lemlästas av hungriga SHL-vargar. Utöver det gissar jag att det skulle krävas en ekonomisk krasch som omöjliggör allt annat än att vi tvingas fylla nästa års trupp med spelare från hockeyettan och/eller juniorer. Någonstans där kan nog Kaijser dyka upp på radarn igen. Tror jag. Det är svårt att skatta de där 50 poängen när han spelar i ett lag som åkte runt och slog SK Lejon och Örnsköldsvik med tvåsiffrigt i höstas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: exakt...frågan är snarare vilka av Adam Ohre, Jonatan Carlson, Alexander Lindelöf, William Eckmyhl, Jacob Ragnarsson, Jeremy Boyce, Hugo Reinhart och Eric Walli Walterholm som får plats i truppen om TIK går upp?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag är inte säker på ditt alternativ, jag tror nog han kan ta kliv uppåt i seriesystemet. Han kanske inte ska räknas högre än 13-14e till att börja med men potential finns det troligt, kanske även en som ska lånas ut till HA i ett år men värd att ha i organisationen tror jag definitivt.
Kommentera