1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2158193

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
mikenomad:

Wennerholm kanske? Han kanske gjorde klart en krönika under andra perioden och orkade inte redigera den när det svängde i tredje.

Jag tror ändå inte man ska ta för lätt på ssk, har sett alla era matcher mot dem samt lövens matcher. Löven har haft större problem medan ni hanterat dem bättre. Men det är ett rätt svårspelat lag, har bra fart, en bra mix av skickliga och hårt jobbande spelare. Får de hugg och något att gå på kan de vara obehagliga. Tyckte ändå första och andra de gjorde mot er igår var vassa och dom ledde väl med 4-0 i 5 mot 5, era två första var väl i pp sedan 4-3 den konstiga lobben och 4-4 i fyra mot fyra. Tyckte nog att de var vassare i 5 mot 5 och Dahlén kedjan var rätt bleka i den spelformen men glänste i pp.

Får se vad detta betyder i slutspel då nivån höjs och det inte blir lika mycket utvisningar.

Ni är ju i grunden ett bättre lag såklart, men ta inte för lätt på lag som ssk och bik då de besitter skräll potential bägge två.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
Rytter: Grejen är att även om de har skrällpotential så måste de skrälla i fyra matcher mot oss för att slå ut oss. Förhoppningsvis är vi tillräckligt bra för att inte förlora fyra matcher mot dem. Ser fortfarande Löven som det största hotet, mycket är ett psykiskt underläge mot dem känns det som. Kan vi hantera det psykiska tror jag vi har en bra chans, vi måste bara sluta förminska oss själva när vi möter dem.
Låst ämne

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2021-02-28
Rytter: tror inte man ska ta lätt på något lag i slutspelet men ssk avlossade 22 skott på hela matchen och känslan var att ALLT gick in när dom sköt på mål. Jag skulle säga att vi dominerade alla tre perioder, även den vi förlorade med 3-0. Det är liksom full Hawaii med ssk och det är en match(serie) dom inte kommer vinna mot oss. Då är jag mer orolig för Västervik som jag tycker visar att dom kan spela disciplinerat i både mittzon och egen zon på ett sätt som ssk inte klarar av. AIK är också lite som SSK, dom vill spela en offensiv hockey och jag tror inte dom har spetsen i slutänden att vinna den matchen. Sen, löven är löven...jag måste erkänna att jag skulle bli lite lättad om dom åkte ut i kvart/semi även om jag tror att vi slår dom i bäst av 7.
Låst ämne