1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582183 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2158300

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Enligt din uppställning så har Timrå i princip ett SHL-lag redan idag men det tror inte jag på. Vi måste nog in med mer spets, iofs så tar nog Lodin och Reinhardt kliv till dess. Wedin kan vi nog glömma tror jag, han vill nog göra ett äventyr innan åldern tar bort den chansen.

Backar är troligen det stora problemet, det vi har håller inte i SHL, förhoppningsvis kan man förlänga med PW, eventuellt men lite tveksam till Svensson, stökar till det lite för ofta. Hardegård, Lindelöf och A Carlsson bra framåt mer tveksam hemåt. Westerlund måste fortsätta ta steg, då möjligen.

Så två-tre st spets framåt och ett par bra backar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Det låter nästan på dig att vi behöver byta ut hela nuvarande backsida? Övertygad om att framförallt Svensson, Hardegård och Carlson hade gjort det bra ifrån sig på SHL nivå. Dom är givna. Vi har liksom chansen på att slå rekord i minst antal insläppta mål på en säsong. Svårt att se att man inte fortsätter bygga på dessa spelare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Ja, det blir en senare fråga, men alltid roligt att spekulera lite. Lodin är given om han fortsätter att utvecklas anser jag.

Backar som är givna är PW, Hardegård, Albin Carlson samt Per Svensson anser jag. Lindelöf och Westerlund måste bevisa mer isf man kan funka.

P.s Glöm inte matchstart 18.00 idag och alla matcher framöver pga coronan och stängning av restauranger 20.30.
Kommentera