1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580643 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2158794

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2021-03-02
NDR: Ja alltså jag har känslan av att de flesta forwards förutom Lodin inte tror på sin egen förmåga riktigt, så de passar hellre. Vi har grymt skickliga spelare, men mot defensivt skickliga lag så föredrar de i mångt och mycket att passa längs sargerna eller dumpa pucken istället för att hålla i och skapa ytor. Det går inte tro det blir klapp-klapp a la Sovjet på 80-talet varenda match. Det håller inte. Visst Lööke och Dahlén försöker emellanåt, men det är för sällan. De ser allt för ofta ut som ängsliga rådjur med ett gäng vargar efter sig. Skulle vilja se att de kör 2 mot 3 och 2 mot 4 spel på träningarna så de kan börja våga tro på att vårda pucken och åka skridskor in i banan. Att hitta passningar är givetvis bra, men det ska inte vara enda möjligheten för en forward. Lite talande att det är Per Svensson som är bäst på att vårda puck och skapa ytor i en match som denna.

Nu är det ingen katastrof än och jag tror på grabbarna, men det finns en hel del att jobba på. Västervik är ett skickligt lag som släppt in näst minst mål denna säsong efter Timrå. Hoppas de kan lära sig något efter att ha förlorat mot dem dubbelt upp.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2021-03-02
thorwald: "Nu är det ingen katastrof än"

Det var nog årets understatement. Inte så att Timrå ska blunda för att det finns saker att jobba på inför ett slutspel men en skitmatch är inte lika med undergång och kris.

Vi kommer ifrån 3 matcher där vi vunnit med 8-0, 4-0 och 5-4 efter att otroligt starkt vänt 0-4. Det finns en ocean av positiva egenskaper att lyfta fram kring det här laget.

Jag tror det är farligare att bygga in en känsla av att nåt är fel utan fokusera istället på det som fungerar och vad det här laget kan.

Vi har svårt för Vvik ja och det måste analyseras. Jag vet vad jag tror. Jag tror att det till 110% är en inställningsfråga. Öht inget annat. För vi ÄR ett mkt bättre lag än dem! Jag vägrar säga nåt annat
Låst ämne