1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2159857

Sv: Apropå nånting...
Spock: Här kommer nya genomtänkta SHL lösningar från Brynäs tränare. Ska man skratta eller gråta?

Bör SHL även i framtiden ha nedflyttning eller är du för en stängd liga?
? Jag kan ha en åsikt om det där? Jag har inga problem med upp- och nedflyttning egentligen, men jag tycker också att man kan väga in en annan fråga. Att man på något sätt skulle kunna köpa sig in i SHL som det är i en del andra ligor. Om du kan visa upp en bra och stabil ekonomi över en längre tid. Visa att de här pengarna har vi, den här ekonomin har vi, vi säljer så här mycket biljetter och har så här mycket sponsorintäkter. Jag är lite inne på den linjen, det skulle vara intressant. I stället för att åka upp och ner och upp och ner kanske det här skulle ge något över tid i stället. Att du kan visa upp en budget som många andra SHL-lag har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Känns ju fullt rimligt att flytta upp lag som inte nödvändigtvis är bra på sporten men kan leka väl med kalkyler och sponsorer. Får vi komma och spela ESSHÅÅELL nästa säsong då?

Seriöst, den där Peter Andersson verkar inte vara den mest briljanta människan. Vilket korkat uttalande.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Patetiskt av Andersson, nu tror jag inte Brynäs som lag/organisation har samma åsikt om detta, men gud vad oskön han är..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Nej tack Peter! Om du vill köpa och sälja plastiga föreningar så kan du börja med basket.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Det är så jävla dumt att man baxnar. Att han ens säger så gör ju att all respekt man eventuellt haft för brynäs är som bortblåst. Vilken skojare. Köpa in sig i ligan.... kanske man kan få köpa sig ett litet SM-guld också....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jaha, så man förväntas alltså kunna visa upp en ekonomi som en SHL-klubb med hjälp av intäkter som en HA-dito. Genomtänkt, verkligen. Stängda ligor i princip alltså. Jag skulle skämmas som supporter om en företrädare för min klubb yttrade nåt dylikt
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Herregud
Kommentera