1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2160678

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-03-05
Olle: Fascinerande vilka slutsatser du drar. Svart/vitt, inga nyanser. Heaven or hell
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-03-05
mikenomad: Tycker ödmjukheten har försvunnit totalt här inne. Man skojar bort usla prestationer med att ”motståndaren har ju mer att spela för än oss”. Jag tror inte dom kommer att känna att dom har mindre att spela för i ett slutspel. ”Vad har vi att lära oss av den här matchen, den är ju inte på riktigt eftersom vi redan vunnit serien”. Dahléns ribbskott och lindelöfs vekhet framför egen kasse kommer automatiskt omvandlas till kryssmål och resolut försvarsspel så fort det blir slutspel.

Det började brinna lite i huvvet på mig ungefär samtidigt som folk här inne började prata om vilka spelare vi ska värva från HV71 om dom åker ur och då man hörde ”rekordjakt” i spelarintervjuer. Ganska tydliga tecken på högmod i min mening.

Gränsen är hårfin mellan att slicka i sig kadavret som skulle vara HV71 om dom åker ur och att Lodin/Hardegård/Lundin/Lööke skriver på för en SHL-klubb och Dahlén drar om vi inte går hela vägen.

Skulle fortfarande säga att vi är favoriter i ett slutspel men jag tycker inte man ska underskatta de lag som just nu klättrar i tabellen och växer för varje match dom vinner. Dom som vrålar så att hela bänken skakar när forward täcker skott på blålinjen.

Har bara ett enda önskemål till Freddan och laget dom matcher som återstår i grundserien: spela hockey och håll käften. Glöm bort att man leder serien storslaget och gör några gedigna 60 minuter hockey för omväxlings skull. Inte 20, inte 40. 60 minuter hockeymatch. Sätt vinnarinstinkten igen så att en taggad kvartsfinalmotståndare med vinst i åttondelen inte blir en överraskning.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Tingsryds AIF 2021-03-05
Det här var dåligt. Jag hoppas det inte är så att man redan kritat på för andra lag utan att det bara är väntan på slutspel. Det är jävligt kul att vinna ett slutspel, hoppas alla kommer kämpa för det.
Låst ämne