1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580555 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2163990

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Rallarn:

Ska man nå långt ska man nog skita i vad andra tycker, speciellt motståndarfans. Annars blir det jobbigt.

Det som slog mig är ju att det är långt från första gången han gör liknande uttalanden. Var ju någon match där Freddan var upprörd på spelet men Dahlén tyckte det var bra och hade ett liknande resonemang som idag.

Kanske han som lagkapten inte ska ta intervjuer efter bittra förluster med tanke på signalerna det sänder. Ska man lyssna på tränaren eller lagkaptenen och den stora stjärnan?

Hade ni önskat en annan spelare som lagkapten? Någon av de rutinerade i truppen som har vana att leda t.ex Svensson, madsen, Blomqvist istället för att sätta största stjärnan på uppdraget?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Rytter: Boyse är kaptenen men han vill inte. För mig är Madsen istället.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Rytter: Vem som har kaptensmärket tror jag spelar mindre roll. Han kanske inte är den mest välslipade kaptenen men han har ju visat sig vara en väldigt bra ledargestalt i laget och det är nog viktigare, inte minst förra gången vi gick upp.

I förra matchen mot Modo så fick han ju nån crosschecking som inte tog så bra men i intervjun så säger han att han inte kände något eller tyckte det var fult men man märkte ju på lång väg att han inte tyckte det var schysst. Han är en ung kille som ska avdramatisera i intervjuer. Känns som en försvarsmekanism, ingen ska rå på honom liksom. Sånt slipar han nog bort med åren.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Rytter: ”Vi måste brinna mer! Vi måste in på kassen, vara jobbiga som fan och trampa trampa!”

Hade han kunnat sagt och sagt samma sak som 99% av alla spelare brukar säga....

Nu gjorde han inte det. Jag tror inte du ska fästa så stor vikt vid det. Gick ju okej för foppa trots hans intervju med Albert Svanberg där nere i Malmö
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2021-03-10
Rytter: Jag tycker man ska anställa en mediaansvarig person utifrån som iskallt förmedlar klyschor, samma klyschor i varje intervju utan att sticka ut.
Seså, gå och korka upp en dompa o fira derby-segern!
Låst ämne