1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2164938

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2021-03-12
Röda Tallen: det här med ”bästa laget” och ”bästa spelet”. Säg det till Modo när dom åkte ut mot Leksand eller till Timrå när vi åkte ut mot Oskarshamn. Nej man är så bra som sin senaste match. Det bästa laget vinner inte alltid hockeymatchen eller matchserien. Vår senaste match mot Modo visar väl detta med brutal tydlighet?

Visst kommer laget tagga till men har man skjutit 10 skott i rad i magen på målvakten så kommer man inte börja lägga dom 10 kommande puckarna under ribban, en vinnarkultur och god moral sätter man genom att vinna matcher, inte åka runt på en skridsko och intala sig själv att EGENTLIGEN är man så mycket bättre än motståndaren man just fick pisk av.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2021-03-12
Olle: Med den argumentationen är ju Rögle riktigt illa ute efter att ha förlorat mot LHC igår. Jag förstår att det vore bättre om man vann alla matcher överlägset innan slutspelet. Eller är det verkligen det? Om vi skulle vunnit alla 52 matcher i år och sedan förlorar de två första matcherna i slutspelet så tror jag att det mentalt skulle varit jobbigare att hantera av spelarna än som det ser ut nu. Vi har visat att vi mycket sällan förlorar flera matcher i rad, det är ett fåtal lag som har ett övertag på oss när det gäller vunna matcher...

Men men, den som lever får se heter det ju... :)
Låst ämne

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2021-03-12
Olle: Senaste matchen mot Modo visar absolut ingenting. Den visar i så fall lika mycket som Modos försäsongsmatcher mot Luleå och Skellefteå gjorde.
Modo vann båda dessa och fansen gick bananas.
När det började gå dåligt i serien sen kunde man i deras forum läsa kommentarer som ”men vi kunde ju vinna mot Luleå”
Träningsmatcher betyder ingenting. Matchen mot Modo, samt de sista 20 matcherna har varit träningsmatcher för oss. Sjukt tråkigt, men man ska väl inte klaga 😃

I slutspelet kommer vi gå in med en annan glöd och kämparanda i varje situation, det är jag övertygad om.
Vi kommer ta mer obekväma beslut, vi kommer söka oss mer in på kassen flr att skymma och styra. Lägger vi samma 10 puckar mot magen då så är chansen större att 1 eller 2 trillar in.
Låst ämne