1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2166842

Sv: Apropå nånting...
ionloo: Frågan är hur stor skillnad det gör för oss, våra chanser mot Västervik och löven känns ungefär lika.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Sluta nu vara så jävla nojiga, ni har vunnit serien överlägset och har bättre lag än samtliga konkurrenter. Spelar ingen roll vilka ni möter kommer ni upp i er rätta nivå, slipper skador och inte får en målvakt som tappar formen så går ni hela vägen, det är typ 80% att ni går upp resterande 20% delar de andra lagen på.

Det enda som kan stjälpa er är skador och tappad form, men då spelar det ingen roll ifall det är Västervik/Tingsryd/Mora/BIK som står för motståndet utan då blir det jobbigt oavsett.

Förra året var det helt ovisst i finalen mellan oss och Löven, trots att Löven tog poängrekord så var vi närmare dem än vad tvåan i serien var i år samt att vi hade fin statistik mot dem och en väldigt bra chans anser jag.

I år är det betydligt större klyftor mellan er och lagen bakom, så det ska till något extremt för att ni ska missa.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mycket snack om Hardegårds vara eller icke vara i Timrå nästa säsong men den här förlängningen ser jag som snäppet viktigare på backsidan. Vilken gigant! Och han får inte hälften av den cred han förtjänar. Ett Dahlén-tifo hade varit coolt. Ett Svenssontifo hade också varit häftigt men ett Albin Carlson-Tifo hade varit riktigt mäktigt.
Kommentera