1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2171470

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Olle: Håller med Jimmy Hamrins analys från Timråpodden med. Dagens AIK hade ett helt annat mindset med att köra mer köttmur än innan och mest stänga ytor och va 5 man hemåt. Skall bli kul att se hur AIK agerar på hemmais då man generellt kanske vill stå lite mer för spelet då..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Timråspelarna kändes lojja och nästan nonchalanta. Fanns driv i början och slutet av matchen, men i långa stunder var det väldigt tamt och intetsägande.

Liljewall tyckte dom var det bättre laget i första periodpausen. Ja det kan man ju tycka, men det påminner lite om Wallson som tycker Löven alltid är det bättre laget även när de förlorar. Dock handlar det ju inte om vad man tycker, utan vad man faktiskt bevisar på isen. I ett slutspel håller det inte att slappna av, det måste köras på 100% hela matchserien hur jobbigt det än må vara. Timrå började bra men slappnade av och det går inte gör det i en kvartsfinal.
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Sputnik: Helt rätt att totaldissa dom "utvalda" representanterna i klacken ikväll. Vad har man för uppgift när man står i en klack? Jag bara undrar. RV verkar tyvärr fortsätta i tidigare mönster där hatramsor blir den dominerande bilden i matcher där det går emot. Är det nån som på riktigt tror att det egna laget får någon som helst positiv energi av att höra hur mkt hat den egna klacken kan kasta över motståndarna?

Mkt märkligt kan jag tycka då att man i aftonens Timråpodd väljer att berömma RV för insatsen. Fanns det ens något positivt med deras insats ikväll?
Låst ämne

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Största fiaskot idag var nog ändå de åtta som gjorde borts sig på läktaren. Skämskudden är alldeles nerdrägglad härhemma. ”AIK kan inte göra mål”? Den lär jag få höra på 08-jobbet imorgon.
Låst ämne