1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580039 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2176760

Sv: Apropå nånting...
Hatramsor? Råkade man skrika ”Solnatattare!” senast, eller vad är det frågan om? Vad är det i så fall för farligt med det? Lär väl inte förekomma oftare än det skriks ”Spela hockey lappjävlar!” På Hovet i så fall. Lägg ner tramset, kan jag tycka. Hockey är en delvis aggressiv sport, och därav följer heta känslor på såväl is som läktare. Det känner vi alla till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Det där är skitsnack. Klart att klacken är viktig för inramningen och för att peppa laget men det är barnfamiljer och vuxna människor som står för dom största biljettintäkterna till klubben. Hockey är inte en publiksport för enbart hormonstinna tonåringar.

Som vissa här varit inne på tidigare så kanske det till och med fanns ett visst samband i att det var i matchen som våra spelare hängde med huvudena mest som klacken spenderade 90% av matchen med att bara sjunga om motståndaren och skrika könsord.

”Weigel kan inte göra mååååål” Vem fan är ens Weigel liksom? En uppsnackad AIK-spelare som aldrig levererar. Hylla våra egna spelare som gjort en kanonsäsong istället, kan man tycka.
Kommentera