1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2182994

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Dr.Krykov: Vet inte om du sett samma matcher som oss andra då. Olofsson har inte varit dålig tidigare matcher. Vi diskuterade detta tidigare och de flesta håller nog med om att han har gjort godkända insatser tidigare. Han skapar mycket och krigar på rätt bra. I första semin gjorde han dessutom mål.

Förstår faktiskt inte alls grejen med att såga Olofsson. Han växer sig in i laget på ett bra sätt tycker inte man ska förvänta sig mer. Sågar hellre någon som Hartmann som jag tycker tappat det lite på senaste tiden även om jag vet att han har stor kapacitet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Labban: Ja då har jag och ni andra helt olika syn och krav på spelare.

I mina ögon är han en stor risk bakåt då han allt som ofta slår dåliga pass i egen zon eller tappat puck i mittzon efter en misslyckad dribbling och Timrå åker på en spelvändning.

”Han växer in i laget” Han gjort 36 matcher redan, när har han växt klart? Eller vi kan säga såhär, han har spelat hela sin karriär i Timrå förutom 44 matcher som han spelat i Luleå/Skellefteå. Han plockas in från SHL för att leverera och återuppliva sin karriär men han verkar ju inte ta åt sig av nått. Han fortsätter som han alltid gjort. Han måste inse sina begränsningar och anpassa sitt spel efter sitt kunnande.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Labban: Hartmann utmanar bra och skapar saker på ett sätt ingen annan nästan gör när Lodin saknas. Sätter dock inga chanser just nu tyvärr. Håller han sig på banan och har lite utdelning är han plötsligt värd guld tror jag.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
tycker olofsson va helt ok idag
Låst ämne