1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581469 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184094

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Äh inte hela världen. Vi gör en bra match så bara att kriga på. Nästa match kan lika gärna sluta 5-1 om vi spelar som vi gör nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Obegripligt hur man lyckas förlora. Marmenlind-Timrå 3-1.

Det snackas om tålamod, men jag tycker att Timrå - förutom gummihandleder framför mål - har problem med just det i defensiven. Flera situationer där timråit har pucken i offensiv zon med 3 timråspelare framför sig och stötande västervikare. Då f å r man inte försöka vara snirkligt kreativ, puckjäveln måste ner. Man har släppt till ett antal såna kontringar i semin, och det är för dåligt.
Vi gör inte mål, fine. Men släpp då för faen inte till livsfarliga kontringar mot ett lag som är vana att göra 2 mål på 3 skott.

Känns löjligt att pissa på spelarna när man skapar så mycket, men det är inte enbart Marmenlind som blivit Kapanen-in-prime. Timrå hjälper honom att bli en demon. 5 matcher nu med oerhörda problem att överlista honom (eller ok, 4 då), och det verkar inte finnas några motmedel. Mer än att tugga på.

Hualigen. Den här semin kan mycket väl gå både till 7 matcher och sluta med torsk. Riktigt läbbigt.
Det måste klivas upp nu på tisdag. Vill se ett jävla krig. Inget snirkel, inga flashiga dragningar, bara jobba minst lika stenhårt som Västervik. Och ha TÅLAMOD i defensiven. Västervik ska inte ha en jävla kontring med mindre än 2 backar hemåt. Blir det ett ställningskrig med totalt 14 skott på mål efter 2 perioder, fine. Bara möt deras anfall med 100%-ig koncentration, och ge dom ett par kontringsdoser av deras egen medicin. En match till som den här pallar jag inte.

Gaaah! Hockey är en jävla skitsport!!!1
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Labban: Finns inte en chans Timrå vinner med några 5-1 mot VIK. Känslan är inte bra alls. Timrå har allt att förlora nu och en torsk på Tisdag och jag kommer få knapra Sobril..
Låst ämne