1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184135

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Till och med vvik spelaren sa mer eller mindre att de inte förtjänade ha 2-1 efter andra. Förstår inte varför vi ska gräva ned oss. Gäller att ha tålamod. Denna match är faktiskt en av de bättre vi gjort i serien. Men det är en sån match där Lodin inte gör mål på lägen han vanligtvis brukar sätta. Känner ingen panik alls faktiskt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Timrå var helt överlägsna men precis som kommentatorn gång efter annan påpekade hade Västervik parkerat bussen i zonen. Sjukt tråkigt att behöva ta en förlust när det sett till lägen borde varit 4-5 mål till Timrå i denna match, den skulle varit stängd i andra redan. Domarna bör fundera på tacklingen på Dahlén i mittzonen den var inte vacker och belönades med ett mål istället för en 2a. Sedan kan jag tycka vad jag sagt egentligen under hela säsongen man måste kunna spela rejälare när läget kräver det. Det blir lite mycket smokinglir över det hela mest hela tiden, snyggt när det funkar men i ett slutspel måste man kunna spela längs sargerna och vara mer skoningslös mot sig själv, poängen består blåmärken försvinner. Detta tar det hand om på tisdag för allas eget bästa en sjunde avgörande vill de nog undvika.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Labban: det här är andra gången i den här serien som vi öser på med overkligt många kanonlägen men förlorar matchen. Tycker hela upplevelsen idag är surrealistisk. Att man kan vara så fruktansvärt dålig på att göra mål men spela så bra i övrigt. Kan man torska 2 såna matcher så kan man torska 4 även om det statistiskt borde vara osannolikt. Någon sa ”oskarshamnsvibbar” men sån här dominans minns jag inte att vi hade mot dom. Snarare ”Modo - Leksand”-vibbar. Det är bara att ta nya tag på tisdag, förhoppningsvis sitter man inte med hakan i knät igen efter den matchen men jag har slutat bli förvånad.
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
Labban: ja... 3 mål på 2 anfall typ är bra utdelning. Västervik kan inte vinna detta. Men vi kan förlora fram dem till final.
Låst ämne