1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581216 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2184174

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
roger_sundsvall: Håller med de spelar efter sina resurser. Det pinsamma i detta är C-More kommentatorerna som på något outgrundligt sätt snackar upp Västervik för att spela någon form av grym hockey. Det enda de gör är ju att försvara sig inte en tillstymmelse till eget spel. Tror dom att detta är framtiden för deras sändningar, den här hockeyn är inte speciellt roande rent spelmässigt. Grattis till Västervik ingen skugga över dom, men bästa laget blev rånade på segern, hur mycket man gillar underdogs så är det vad som hände. Skulle vilja se två lag som gnetar på detta sätt, vilken rolig match det skulle bli. Harald är så tröttsam så klockorna stannar, inte bara när det gäller Timrå skall sägas, han kan bortse från vilka regelöverträdelser som helst verkar det som om dessa åtföljs av en balja.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
G?ran Hartmann: Växjö klarade kontraktet första året i Elitserien med liknande taktik. Får se hur det går för VVik där uppe till hösten...
Låst ämne

Sv: Semifinal 2021 Timrå IK - Västerviks IK
G?ran Hartmann: Du lägger skulden på Västervik för att de spelar trist. De bör snarare få beröm för att de har tagit sig så här långt med små resurser. Hade de försökt spela Timrås spel hade de blivit mördade. Västervik lyckades med sin plan medan Timrå misslyckades. Med den offensiva kalibern som finns ska Timrå kunna luckra upp defensiven.

Men Västervik kommer inte orka med. Timrå vinner nog nästa.
Låst ämne