1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580936 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2186525

Sv: Slutspel 2021
Sputnik: jag har ett vagt minne av att riktlinjerna när jumbotronerna var nya var att man absolut INTE fick reprisera utvisningssituationer, vare sig tagna eller missade, antagligen för att inte hetsa publiken. Men det var före alla regler om videogranskningar såklart. Åren går och nu är det skandal att Löven inte repriserar en buttending.

Slutspelsminne, när Norrena satte en buttending på Robert Carlsson långt utanför spel. Den där magiska matchen där Manderville senare sänkte samme Norrena med en tackling i en sargduell uppe vid blålinjen. Norrena anmäldes av oss efter matchen och blev avstängd, i arena var det väl ingen som uppfattade vad Norrena gjorde när det hände. Fin serie, skön seger, arga LHC:are. www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/a2bkeA/norrena-anmald-till-disciplinnamnden
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Slutspel 2021
El Maco: när du skriver ”norrena sänktes vid blålinjen” så låter det absurt men det var ju ungefär så långt ut han hade åkt, hade manderville kommit från en annan vinkel hade norrena fanimej flugit in i avbytarbåset. Minns att jag jublade när han gick i backen, ingen målvakt har någonsin förtjänat att bli sänkt som norrena förtjänade det.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2021
El Maco: Kom ju ytterligare ett minst sagt legendariskt citat av Lill-Kenta i samband med det där också:

”– Det är oturligt för Norrena att smällen tar så. Sen tycker jag inte att Norrena kan vara fridlyst. Det är berguvar och fiskgjusar som är fridlysta. Han är ute ganska ofta och är ganska utmanande. Han kanske skulle hålla sig lite mer mellan stolparna.”
Låst ämne

Sv: Slutspel 2021
El Maco: Kommer ihåg just den där situationen mycket väl. Visades på sporten på tvn. Norrena var en riktigt ful jäkel. Tjuvslog och kunde få vansinnes utbrott. Men bra keeper det var han.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2021
El Maco: Det stämmer mycket bra, men vad jag minns från den tiden var att då tyckte jag man visade mer än vad man gör idag på jumbotronen. Det känns verkligen som att man INTE visar det hemmalaget gör på jumbotronen men visar det motståndarna gör upprepade gånger. Det är inte rättvist och blir ganska skevt.

Vet inte om jag tycker det är uppenbart att Liss gör en buttending, ser mer ut som han slår med handsken rakt upp i ansiktet. Men den är rätt ful alltså..blir inte förvånad om han missar morgondagens match.
Låst ämne

Sv: Slutspel 2021
Någon som vet skadeläget på Tim Juel? Känns som BIK är ett betydligt mer svårslaget lag med han i målet
Låst ämne