1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580957 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2190130

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
G?ran Hartmann: Håller med dig och har varit inne på det ikväll med! Flertal ggr Timeåspelarna har sjukt stor respekt för Lövenspelarna och det kunde vara 1 Löven spelare mot 3 Timråiter när Lövenspelaren kom i fart, ändå backar alla 3 in i egen zon och Lövenspelare kunde gå förbi och ta skott.

Det kändes som det var för stor respekt över hela isen ärligt talat och vi vågade inte pressa i synk i off zon då rädslan var att gå bort sig, istället hamnade vi på hälarna och Löven kom enkelt ut ur egen zon till kontringsspel.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Sputnik: man kanske skulle spela lite mer kaoshockey med hög press och ligga äckligt nära, den typen av spel är jobbigt att möta. Däremot så blir det ju mer av att man stressar till sig chanserna istället för att sätta upp ett spel där man lirar till sig målchanser. Tror tyvärr att Timrå har en begränsning där, det är ett lag med många skickliga spelare som vill lira och kladda med pucken i tid och otid, i slutspel ges inte samma utrymme för det, matcherna blir lite tightare. Samtidigt rent statistiskt kan inte detta oflyt hålla i sig över tid förr eller senare får man betalt, förutsatt att man tar tag i det som stundtals brister, rakare på mål, få stopp i spelet samt bättre disciplin i hemjobbet på flera. Sedan måste man betänka att det är människor som spelar, kan inte vara alldeles lätt att heta Jonathan Dahlén med allt fokus som det är på honom, grym lirare men han är människa han med. Bara kolla härinne har han en dålig dag så kommer det en massa kommentarer om han verkligen är så bra, men vad fan han behöver väl inte bevisa mer, han är grym punkt.
Låst ämne