1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581686 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2190223

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Hockeyguru: Där har du fel, det är hej då först efter fyra förluster. Jag vet inte vilken match ni såg på, men att säga att Timrå var utspelade känner jag är en överdrift. Effektiviteten och närkampsspelet måste upp ja, men att det skulle vara kört? Lägg ägg i ett tomteskägg.

Ni har hela sommaren på er att gnälla om detta går åt helvete, men nu är det dags för 100 armhävningar, två skålar havregrynsgröt och därefter vila som gäller. Match i morgon igen och då är grabbarna taggade till tusen kan jag lova. Men som tidigare så är tålamod nyckeln...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Lub: Hoppas du har rätt och att Timrå vänder det här! Men det går inte att blunda för att något är fel i truppen. Det flyter inte på som i grundserien, att vinna den betyder i princip inte ett skit. ingen fördel alls, PP är totalt uselt och varit det hela slutspelet, det håller inte i tre serier, finns ingen desperation, man förlitar så blint på att bara vissa spelare ska göra soloräder hela tiden och vinna åt oss. Det håller inte! Timrå borde anställt en idrottspsykolog eller liknande inför detta slutspel.

Nää, säga vad man vill men det är inte rättvist att vinna en serie med 22 poäng och vara överlägset bäst under hela säsongen men måste spela kvart, semi och en final för att gå upp. Varför ska man ens vinna en serie då överhuvudtaget bara för att få en liten fördel att välja motståndare! Vilket jävla skämt! Nej, bättre att lägga sig topp 5 då och spara krutet till slutspelet.

Blir också så jävla förbannad när en massa Brynäsfans och andra SHL-fans påstår att det är en räkmacka att vinna serien i HA + kvart, semi och final för att ta steget upp. Vi får se hur länge HV blir borta nu, fast de har en av hockeysveriges största ekonomi. Inte så enkelt som man tror.

Gör om upplägget att sist i SHL åker ur och vinnaren i HA går upp direkt, det är det mest rättvisa, och nej jag säger inte det bara för att Timrå vann serien. Så har jag tyckt väldigt länge. Sen kan nästa sista i SHL få kvala mot 2:an i HA. Sen ska vi inte ens prata om alla TV-rättigheter och pengarna alla SHL lag får gentemot HA.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Lub: Jo är med dig, skönt med match redan imorn som sagt så slipper man grubbla för länge. Matchserien mellan Löven och BIK hann svänga 200 ggr kändes det som och Löven torska och klappa ihop stort ena matchen för att sedan dominera nästa. Det gäller främst att grabbarna kan nollställa sig till imorn och FRAMFÖRALLT inse att Löven inte är några oslagbara hockeyfantomer. Dags att brösta upp sig och förstå att man är i final av en anlednig och tro på det man gör och som tagit dem vägen hit!
Låst ämne