1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581107 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2191432

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Fantastisk match av Timrå, men det är givetvis ingenting man kan glädjas åt. Fi fan. Brukar aldrig onda på domare, men botten att dom tillät lövenspelarna att hålla på. Att man inte ens kan ha toppkedjorna på isen för att man bedömer det som för farligt. Är det hockey?
Lövare tilläts ge efterslängar, hopptackla i huvudet, slita tag i spelare i båset...och Wessner nöjde sig med muntliga tillsägelser. Helt sinnessjukt.

Och sinnessjukt, ja. Rahimi, vilket jävla äckel till spelare. Ute för att "spela hårt", och kapar första bästa knä efter...12 sekunder?...av 3e-perren. Fi fan. Blir det mer spel för honom i finalen är det justitiemord.
Och äckel-adepten Hellström ska givetvis bort från finalen han också. Kan man inte ta en förlust utan att vilja skada folk har man förverkat sin rätt att delta.

Och: så har vi överste-äcklet själv. Mannen som gett ordet "felknullad" ett ansikte. Wallson. "Blev han skadad?" Nä, Wallson. Han var bara lite trött och ville åka bår. Och apselut, det var hans eget fel att han inte ville bli tacklad och valde att åka på Rahimis ben istället. Ditt jävla kioskmongo.

Nej, jag är så förbannad att det inte liknar någonting. Nu måste disciplinnämnden steppa upp och markera. Hårt. Annars kommer den här finalen sluta med en hel avdelning full med timråspelare.

Lär er ta en förlust, era jävla hockeymördare!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Bragd-Birger: Ja blir det inte långa avstängningar på detta då kan man lika bra lägga ner sporten HOCKEY. Då ska lag som skadar mest få fördelar för att vinna på skadade spelare utan STRAFF mm. Blir det inte något av dessa jävla svineri då är jag helt övertygad att Björklöven redan har köpt sin SHL plats. Såg man redan mot Karlskoga att domarna var mutad
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Satt och tänkte att det var riktigt bra att Freddan gav mer istid åt fjärde och att vi gick på lite fler forwards.
Tyvärr verkar Wallson gjort samma analys.

Investera inför kommande matcher fick genast ett nytt ansikte.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Jag såg bara delar av matchen men säg tillräckligt med fula tilltag ändå. Jävligt märklig domarnivå som t.ex. tillåter att Hellström får stå och mata slag i ryggen på Boyce i 5 sekunder utan att Boyce ger igen. Snacka om att vissa i "Late-hit-Löven" verkar ha fått en hjärnblödning under matchen, är det inte så så vill de uppenbarligen inte ha en spelarkarriär efter det här. Det var alldeles för uppenbart att en del enbart var ute efter att bråka/skada och att sen inte domarna tar krafttag och ännu ett skämt.

Jag är imponerad över hur Timrå ändå inte sjunker till den nivån löven har, för personligen hade jag mer än gärna satt en knytnäve i flera lövenspelares ansikte.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Bragd-Birger: Amen! Du är mitt språkrör... jag är så förbannad att frugan undrar vad hon gjort... stackarn!
Låst ämne