1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581753 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2191402

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
KiefD: redan gjort.. därför han ser ut en uppstoppad minigris.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Fantastisk match av Timrå, men det är givetvis ingenting man kan glädjas åt. Fi fan. Brukar aldrig onda på domare, men botten att dom tillät lövenspelarna att hålla på. Att man inte ens kan ha toppkedjorna på isen för att man bedömer det som för farligt. Är det hockey?
Lövare tilläts ge efterslängar, hopptackla i huvudet, slita tag i spelare i båset...och Wessner nöjde sig med muntliga tillsägelser. Helt sinnessjukt.

Och sinnessjukt, ja. Rahimi, vilket jävla äckel till spelare. Ute för att "spela hårt", och kapar första bästa knä efter...12 sekunder?...av 3e-perren. Fi fan. Blir det mer spel för honom i finalen är det justitiemord.
Och äckel-adepten Hellström ska givetvis bort från finalen han också. Kan man inte ta en förlust utan att vilja skada folk har man förverkat sin rätt att delta.

Och: så har vi överste-äcklet själv. Mannen som gett ordet "felknullad" ett ansikte. Wallson. "Blev han skadad?" Nä, Wallson. Han var bara lite trött och ville åka bår. Och apselut, det var hans eget fel att han inte ville bli tacklad och valde att åka på Rahimis ben istället. Ditt jävla kioskmongo.

Nej, jag är så förbannad att det inte liknar någonting. Nu måste disciplinnämnden steppa upp och markera. Hårt. Annars kommer den här finalen sluta med en hel avdelning full med timråspelare.

Lär er ta en förlust, era jävla hockeymördare!
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
LUFT slott model ...MEGA
leksand..wannabee..kopia
ahl loosers
...ta en förlust o åk hem....jätte bebisar
Låst ämne