1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580099 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2191638

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Zäta75: Att vi vann med 7-0 igår betyder nog inte så mkt för matchserien än att det står 1-1 i matcher. BIK vann ju en utklassningsseger i match 6 mot Blötröven bara för att sedan vika ner sig totalt i match 7. Ska bli spännande att se om denna serie kommer att svänga lika mkt som BIK-IF Blötröven gjorde eller om den normaliserar sig till mer traditionell slutspelshockey med jämna matcher och uddamålssegrar
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Har kollat lite på klippen på Hockeyallsvenskans hemsida. Kring Rahimi och Hellström

Rahimi, kommer in fel, så är det men han väljer inte att undvika situationen. Istället för att glida förbi, så sträcker han ut benet och trycker till med höften. Hade Rahimi inte sträckt ut benet, så hade hela situationen kunnat undvikas, dessutom satsar han från håll och när kontakt sker så är inte Hartman längre puckförare.
Om detta inte blir avstängning blir jag förfånad.

Hellström, har otroligt hög fart, skridskorna lättar till och med från isen. Träffen tar utan tvekan rakt i huvudet. Reinhart, att han står på benen efter den träff är sjukt. Hade han istället ramlat hade detta utan tvekan lett till ett matchstraff det också. Denna tackling skulle jag lätt jämföra med Pikkarainens i hans första match med oss. Ser inget annat än att avstängning är att vänta här med.

Dahlén är inne på karaktär, och att Reinhart står på benen efter en massiv tackling emot huvudet säger allt om karaktären mellan dessa lag.

Finns det någon rättvisa så var tredje perioden dödsstöten för Björklöven och Timrå tar klivit upp. En final ska avgöras pga spelet inte genom att skada och ha dålig karaktär.

Fy fan vad jag Älskar detta Timrå och Blicken i Dahléns ögon igår. Jag får rysningar. WOW😀
Låst ämne