1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2191655

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Har kollat lite på klippen på Hockeyallsvenskans hemsida. Kring Rahimi och Hellström

Rahimi, kommer in fel, så är det men han väljer inte att undvika situationen. Istället för att glida förbi, så sträcker han ut benet och trycker till med höften. Hade Rahimi inte sträckt ut benet, så hade hela situationen kunnat undvikas, dessutom satsar han från håll och när kontakt sker så är inte Hartman längre puckförare.
Om detta inte blir avstängning blir jag förfånad.

Hellström, har otroligt hög fart, skridskorna lättar till och med från isen. Träffen tar utan tvekan rakt i huvudet. Reinhart, att han står på benen efter den träff är sjukt. Hade han istället ramlat hade detta utan tvekan lett till ett matchstraff det också. Denna tackling skulle jag lätt jämföra med Pikkarainens i hans första match med oss. Ser inget annat än att avstängning är att vänta här med.

Dahlén är inne på karaktär, och att Reinhart står på benen efter en massiv tackling emot huvudet säger allt om karaktären mellan dessa lag.

Finns det någon rättvisa så var tredje perioden dödsstöten för Björklöven och Timrå tar klivit upp. En final ska avgöras pga spelet inte genom att skada och ha dålig karaktär.

Fy fan vad jag Älskar detta Timrå och Blicken i Dahléns ögon igår. Jag får rysningar. WOW😀
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
lungan: Jess - sen som BragdBirger tidigare skrev, hur i hela friden kan man göra som Rahimi gör i en match som redan är förlorad (0-5)?
Dvs går in och knätacklar på det sättet när det gått 12 sekunder in i 3e perioden....helt makalöst respektlöst... högst troligen uppmuntrad av tränarens s.k 'peptalk' i pausen
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
lungan: Hoppas och tror att Reinhardt kommer att spela mer i denna finalserie. Han behövs med sin energi. Speciellt nu när Hartmann verkar bli borta.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
lungan: väl talat
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Disciplinnämnden har ett vägskäl här. Premiera taktiker om att skada och spela fult eller premiera spelande hockey. Jag är redan förbannad över att avstängningarna uteblir eller blir alldeles för kort ställt i proportion till tidigare avstängningar bara för att det riskerar göra förutsättningarna "för ojämnt" för finalen och att dom som bestämmer viker sig för pressen..

Detta blir hur som helst en ypperlig måttstock på disciplinnämndens kvalité.
Låst ämne