1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2192093

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Eugen Sandberg: Det hade varit bra. Jag skulle även vilja se en markering från Björklöven som förening som dels tar avstånd för vad som hände igår samt internt stänger av Rahimi i en eventuell 7e och avgörande match då DN inte har bollar nog. Om Björklöven gör den markeringen och ber om ursäkt samt att Rahimi ber om ursäkt så kan jag släppa det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
Lite Mike Ba(d)cock-varning på Wallson. I sinom tid vittnar en handfull spelare om hur hemsk person han är.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
En sak Löven lyckades med igår (förutom att dra på sig avsky samt spela hockey som p12-or) var i a f att förskjuta fokus från resultatet. Väldigt få, mig själv inkluderad, verkar ens tänka på att Timrå faktiskt smiskade Löven med 7-0 igår. Sju-fucking-noll. Förnedring.

Nu vet vi hur det gick för spelarna (ledband och näsben), och vi vet hur många matcher psykbryten får sitta på läktaren. Gott så. Räknar med en nitisk domarinsats i morgon, med stämmande i bäcken vid minsta antydan till urspårning. Det lär behövas, även om lövarna rimligtvis kommer inleda med att "vara disciplinerade och fokusera på att spela hockey". Under den tiden får Timrå gärna fortsätta mata in höga puckar på Pållen, därefter får domarna se till att det spelas kastanjetter med lövens utvisningsbåsdörr.

Dom är i gungning nu, Löven. Men det gäller för Timrå att fortsätta exakt i samma hjulspår som igår. Nöta på med 4 kedjor, skölja över, jobba fast dom, spela förbi deras forechecking, rädda deras kontringar och nöta maskorna över Pållens axlar. Då tar vi det här. Hartmann är ett tungt tapp, men ännu jobbigare för Löven med två strukna backar till. I synnerhet Rahimi. Kommer bli betydligt mysigare för Liljevall nu när han stämplar in på kontoret i PP.

Men, vi får vara beredda på motdrag från Löven. Mycket möjligt att dom siktar på knock i första (pun intended) och kommer ut stenhårt. Då bör Timrå vara kalla, disciplinerade och straffa dom med opsykologiska, kliniska kontringar. Räknar med spel på fortsatt hög nivå från JJ.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
covfefe: Då önskar jag att Zäta gör comeback nu i finalserien. Det känns troligare.
Låst ämne

Sv: Final 2021 Timrå IK - IF Björklöven
covfefe: Med Kenttä och Wallson vid rodret ser jag det dock inte hända. John Kreese och Buffalo Bill....
Låst ämne